Telefoonnummer 0800-7777 112

24 uur loodgieters, spoed of geen spoed!

slide

Bel gratis:

Verstopping Capelle aan den IJssel

Verstopping Capelle aan den IJssel: Dag en nacht 7 dagen per week kunt u ons bellen bij een verstopping in Capelle aan den IJssel via het gratis telefoonnummer: 0800-7777112.

De volgende verstopping lossen wij op:

Onze ontstoppingsdienst staat 24/7 voor u klaar! Bel gratis: 0800-7777112.

24 uur Verstopping Capelle aan den IJssel service

Of het nu midden in de nacht is, laat op de avond of is het weekend? Onze Verstopping Capelle aan den IJssel service staat altijd voor u klaar. Wij zijn bij noodgevallen altijd snel aanwezig om de verstopping te verhelpen. Het is overigens belangrijk om ook bij een verstopping snel te handelen. Als een verstopping te lang blijft zitten kan het zijn dat deze erg vast komt te zitten en niet meer te ontstoppen is zonder daarvoor de afvoer of het riool systeem open te leggen. Daarnaast kan het zijn dat er bij een verstopping en bijvoorbeeld een regenbui de afvoeren gaan overlopen. Op deze manier kunt u naast een verstopping dus een lekkage krijgen.

 

Onze loodgieterservice Capelle aan den IJssel beschikt over de kennis en de juiste moderne apparatuur om een verstopping op te sporen en op te lossen. Bij deze moderne apparatuur moet u denken aan camera systemen welke wij het riool of een afvoerbuis in laten gaan om op deze manier in beeld te brengen waar een verstopping door veroorzaakt wordt. Als wij het probleem in kaart hebben gebracht kunnen wij de verstopping aanpakken bij de bron en snel verhelpen.

Direct contact met de loodgieter Capelle aan den IJssel Verstopping service? Neem dan 24/7 contact met ons op via telefoonnummer 0800-7777112.

 

Verstopping Capelle aan den IJssel